Sweettable tasting voor bruidsparen in spe

Sweettable tasting voor bruidsparen in spe

Wat leuk dat jullie gaan trouwen. Wij krijgen altijd superveel energie van het verzorgen van taarten en sweettables op bruiloften. Het blijft voor ons een eer om deel uit te mogen maken van jullie bruiloft. Niet op de allerlaatste plaats omdat het taartmoment vaak een van de eerste momenten is net na het “ja” woord, en er door de spanning en tranen heen weer veel gelachen word. 

Wij organiseren op 15 Maart 2020 van 13:00 tot 15:00 een tasting voor aanstaande bruidsparen zodat jullie een beeld krijgen van onze mogelijkheden, smaken en kwaliteiten. 

De kosten voor deze tasting bedragen 17,50 per 2 personen. Mochten jullie besluiten om de taart of sweettable op jullie bruiloft door ons te laten verzorgen zullen wij de kosten voor de tasting als korting verwerken op de factuur. 

Reserveren voor deze tasting is noodzakelijk en kan alleen per email via info@christascookies.nl

We hopen u te zien op 15 maart !!!

Annemieke en Team Christa’s Cookies